Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 12 2003

Η Vivere το... Ρίο, η Ατέρμων και ο... Χαμαιλέων

Η εισηγμένη εταιρία Ατέρμων ήταν πωλητής του ”πακέτου” της Vivere που όπως σας ενημέρωσε εγκαίρως από χθες ο Χαμαιλέων, πέρασε στα χέρια ”στρατηγικών επενδυτών” που προσβλέπουν στη λίαν ελκυστική θέα του... Ρίο (όχι του βραζιλιάνικου, του άλλου που είναι απέναντι από το... Αντίρριο και διαθέτει καζίνο).

Ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι το ”πακέτο” (3,55% της εταιρίας) έγινε σε μέση τιμή 0,84 ευρώ, υψηλότερη δηλαδή από την αμέσως προηγούμενη τιμή κλεισίματος και μόλις κατά ένα λεπτό χαμηλότερη από τη μεσοσταθμική τιμή της χθεσινής συνεδρίασης.

Σημειώνουμε επίσης ότι και μετά από το συγκεκριμένο πακέτο, η Ατέρμων του κ. Βρυώνη, εξακολουθεί να κατέχει ποσοστό ελαφρώς υψηλότερο του 14%.

Για να ευλογήσουμε δε τα... γένια μας, επισημαίνουμε ότι η ”κινητικότητα” στη συγκεκριμένη μετοχή και το ενδιαφέρον που φαινόταν να παρουσιάζει, αποτυπώθηκε στις 06/06/2003 περί τα... μεσάνυχτα (αγαπημένη ώρα συγγραφής του Χαμαιλέοντος), κατόπιν πωλήσεως σημαντικού αριθμού μετοχών (1.160.000 τεμάχια) από το βασικότερο μέτοχο της εταιρίας, κ. Πηλαδάκη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v