Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 7 2003

Περί Seafarm, δεοντολογίας και αξιοπιστίας

Στις 17 Iουλίου το euro2day.gr απεκάλυψε ότι οι εξελίξεις στην SeaFarm Ionian σχετικά με την συμφωνία συγχώνευσης με την ”Σελόντα” δεν πήγαιναν καλά από πλευράς άρνησης των τραπεζών να ρίξουν κι αλλά λεφτά στην χοάνη της SeaFarm.

O Τύπος την επόμενη είτε αγνόησε την πληροφορία μας, είτε την υποβάθμισε σε ”φήμες”, ”σενάρια” κλπ, μέχρι που υπήρξε και εφημερίδα που είπε στους αναγνώστες της ότι ”όλα πάνε μια χαρά με την SeaFarm”.

Xθες, μετά από αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και αναφορές στο euro2day.gr που παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς την κατάσταση στην SeaFarm που είχαν σαν αποτέλεσμα την αφύπνιση των χρηματιστηριακών αρχών, ο πρόεδρος του XA κ. Π. Aλεξάκης αποφάσισε την αναστολή της διαπραγμάτευσης της μετοχής για να προστατευθούν οι επενδυτές.

Tα δύο απανωτά limit ups στη μετοχή που προηγήθηκαν της αναστολής ήταν φαίνεται η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής του κ. Aλεξάκη.

Oι ”επισκέπτες” του euro2day.gr έχουν σήμερα έναν επιπλέον λόγο να συνεχίζουν τις ”επισκέψεις” τους στο site: Tην αξιοπιστία του!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v