Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 13 2003

EFG: Η τιμή του placement τιμή... δεν έχει

Έντονη ήταν χθες η διάχυση πληροφοριών για την τιμή στην οποία θα διαμορφωθεί το placement της Deutsche για τις μετοχές Eurobank. Πολλά ελέχθησαν κι άλλα τόσα γράφτηκαν με βάση κάποιες πληροφορίες και εκτιμήσεις.

To euro2day.gr επέλεξε να απέχει από αυτή τη διαδικασία, διότι το παράδειγμα του placement της Εθνικής είναι ακόμη ”νωπό”. Όπου άλλα μάθαινε η αγορά μέσω πληροφοριών, κι άλλα της... προέκυψαν.

Βλέπετε, αξιόπιστη πληροφόρηση μέχρι κάποια στιγμή έχουν οι… άμεσα ενδιαφερόμενοι να επιτύχει το placement, κι όχι κάποιοι άλλοι.

Σημειώστε λοιπόν προς ώρας, ότι μπορεί να ακούστηκαν τιμές στην περιοχή των 13,4 και των 13,5 ευρώ, που είναι και ο μέσος όρος του εύρους από νωρίς (ακόμη και πριν καν... ξυπνήσουν για να πάνε στο γραφείο τους οι Αμερικάνοι θεσμικοί), ωστόσο ουδείς μπορεί να αποκλείσει τις… αποκλίσεις, αρνητικές και θετικές.

Ιδίως όταν υπάρχουν γνωστοί ”παίκτες” της αγοράς, με μυαλό, ιδιαίτερες ικανότητες στο συγκεκριμένο... ”άθλημα” και μπόλικο χρήμα πίσω τους, οι οποίοι εμπλέκονται ΑΜΕΣΑ στην υπόθεση.

Πάντως, ακόμη και στο ”χαμηλό” ημέρας, η τιμή της μετοχής χθες ήταν στα 13,76 ευρώ κι αυτό έχει σημασία. Να δούμε και σήμερα τι θα γίνει στη συνεδρίαση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v