Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 14 2009

Intralot: Χαμένη στη... μετάφραση

Intralot: Χαμένη στη... μετάφραση
Κατακλύστηκαν τα media χθες με την αναπαραγωγή της "είδησης" ότι "...τα τουρκικά μέσα πλέον φέρουν τους ομίλους Intralot και Koc (Koc Holding) να συνεργάζονται προς την κατεύθυνση αυτή (σ.σ. δηλαδή την ιδιωτικοποίηση της τουρκικής λοταρίας Milli Piyango). Δημοσίευμα, δε, της Hurriyet κατέγραφε τους δύο ομίλους στους διεκδικητές της λοταρίας...".

Η πηγή του δημοσιεύματος ήταν η "Καθημερινή" χθες (13 Ιανουαρίου). Επειδή ο Χαμαιλέων, ως δύσπιστο πλάσμα, ήθελε τη διασταύρωση της είδησης, μην αρκούμενος στην κεκτημένη εγκυρότητα του εντύπου που το δημοσίευσε, επιστράτευσε όσους τουρκομαθείς βρήκε στο πρώτο κάλεσμα και αναζήτησε την original πηγή.

Όντως, η Hurriyet είχε δημοσιεύσει ένα αρθρίδιο για τη Milli Piyango στην έκδοση της... 5ης Ιανουαρίου, όχι χθες. Όπου σε αυτό ανακύκλωνε όσα είχαν γραφτεί σε άλλη εφημερίδα, στη "Milliyet" και στο Ανατόλια (ειδησεογραφικό πρακτορείο).

Απαριθμούσε, δε, τα ονόματα των εταιριών που είχαν δείξει ενδιαφέρον για να συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ιδιωτικοποίησης της Milli Piyango, όπως της Intralot, της Koc και άλλων του χώρου.

Πουθενά όμως δεν αναφερόταν ότι θα συνεργαστούν οι δύο εταιρίες. Ρωτώντας, μάθαμε επίσης ότι όχι μόνο ΔΕΝ συνεταιρίζονται Intralot και Koc, αλλά είναι μεγάλες οι πιθανότητες η Intralot να κατέβει με την κοινοπραξία του... ΟΠΑΠ, προσφέροντας όμως αντί μετρητών την τεχνολογική της εμπειρία! (Προφανώς, στα πλαίσια του προγράμματος… εθνικής σωτηρίας!).

Είδατε τι κάνει ένα δύσπιστο Χαμαιλεοντάκι;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v