Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 19 2004

Αλλαγές στα παραδοσιακά οικονομικά φύλλα

Η πλήρης ανανέωση της ημερήσιας οικονομικής εφημερίδας ”Εξπρές”, μίας εκ των δύο οικονομικών εφημερίδων που δικαιούνται να χαρακτηριστούν ”παραδοσιακές”, λόγω της σχέσης δεκαετιών που διατηρούν με τους αναγνώστες τους, φαίνεται να συμπίπτει χρονικά – πιθανότατα εκ συμπτώσεως- με μια σειρά από αλλαγές κορυφής στην… ετέρα, δηλαδή τη ”Ναυτεμπορική”.

Ήδη η ”Εξπρές” έχει κυκλοφορήσει με τη νέα της μορφή, ενώ σύντομα, λένε οι πληροφορίες της στήλης, το ίδιο πρόκειται να συμβεί και με τον παραδοσιακό ανταγωνιστή της.

Στην περίπτωση της ”Ναυτεμπορικής”, των αλλαγών προηγήθηκε η ανακοίνωση της αποχώρησης του διευθυντή της εφημερίδας, κ. Τάκη Κουμπιά, την περασμένη Κυριακή, τον οποίο θα αντικαταστήσει ο κ. Διον. Κεφαλάκος, μέχρι τώρα διευθυντής σύνταξης.

Σημειώνεται ότι μια ακόμη αλλαγή έγινε στο εμπορικό τμήμα της εταιρίας, με την αποχώρηση του κ. Γεννιά, ενώ, σύμφωνα με άλλες πηγές, ανοικτό θέμα πρέπει να θεωρείται και το ενδεχόμενο αποχώρησης του κ. Κ. Στεριώτη, του ετέρου δηλαδή διευθυντή σύνταξης της εφημερίδας, χωρίς όμως κάτι τέτοιο να είναι δεδομένο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v