Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 13 2009

"Βουλιάζει" η επένδυση για υδροπάρκο

Βουλιάζει η επένδυση για υδροπάρκο
Το ποσό των 19 εκατ. ευρώ έχει ξοδέψει μέχρι σήμερα η εταιρία Πάρκα Αναψυχής & Αθλητισμού Ελληνικού που έχουν συγκροτήσει οι εισηγμένες J&P Άβαξ, ΓΕΚ - Τέρνα και ΒΙΟΤΕΡ για τη δημιουργία υδροπάρκου στις πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις Κανόε Καγιάκ, αλλά προς το παρόν δεν έχει βάλει ούτε... καρφί!

Και ενώ σύμφωνα με τον αρχικό σχεδιασμό το υδροπάρκο θα ξεκινούσε τη λειτουργία του το καλοκαίρι του 2008, αυτό όπως φαίνεται δεν πρόκειται να γίνει ούτε το καλοκαίρι του 2010. Και μάλιστα δεν αποκλείεται να ακυρωθεί η επένδυση των 110 εκατ. ευρώ αν γίνει δεκτή η προσφυγή του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών που εκδικάζεται από το ΣτΕ τον Ιούνιο.

Σημειώνεται πως από τα 19 εκατ. ευρώ που έχουν διατεθεί, τα 10 εκατ. ευρώ έχουν δοθεί από την κοινοπραξία για την αγορά εξοπλισμού και μηχανημάτων από το εξωτερικό, τα οποία φυσικά εδώ και έναν χρόνο μένουν αναξιοποίητα σε αποθήκες.

Το μεγαλύτερο μέρος από τα υπόλοιπα 9 εκατ. ευρώ έχει δοθεί ως μισθώματα στον ιδιοκτήτη του ακινήτου, την εταιρία Ολυμπιακά Ακίνητα, που είναι η μόνη κερδισμένη από την υπόθεση.

Προς το παρόν τουλάχιστον...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v