Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 30 2004

Ο κ. Κ. Καρατζάς, η παραίτηση και οι… ”ασπίδες”

Αν καταλάβαμε καλά τη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας Ασπίς Πρόνοια, ο κ. Κωνσταντίνος Καρατζάς, ισχυρός ανήρ της Aspis Bank και επί πολύ μεγάλο διάστημα στενότατος συνεργάτης του κ. Παύλου Ψωμιάδη (που είναι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία βασικότερος μέτοχος τόσο της μίας όσο και της άλλης εισηγμένης εταιρίας μέσω εταιριών που ελέγχει), παραιτήθηκε από τη θέση του μη εκτελεστικού μέλους του Δ.Σ. της Ασπίς Πρόνοια, λόγω… φόρτου εργασίας!

Ειδικότερα, αναφέρεται ότι η παραίτηση υπεβλήθη ”λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων διοίκησης της Τραπέζης και των από αυτήν ελεγχομένων εταιριών και ιδιαίτερα μετά την απορρόφηση της ΑΣΠΙΣ ΑΧΕΠΕΥ, τη συγχώνευση της ΑΣΠΙΣ ΑΕΔΑΚ, καθώς και την ανάληψη από τον κ. Καρατζά της προεδρίας της ΑΣΠΙΣ LEASING”.

Ως εκ τούτου, το διοικητικό συμβούλιο της Ασπίς Πρόνοια ευχαρίστησε τον κ. Καρατζά για τη μακροχρόνια πολύτιμη συνεισφορά του κ.λπ.

Εν τούτοις, οι κακές (;) γλώσσες σχολίαζαν αργά χθες το βράδυ ότι ο κ. Καρατζάς επιθυμεί απλώς να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τα τεκταινόμενα στην Ασπίς Πρόνοια, δημιουργώντας (όσο αυτό είναι δυνατό βεβαίως, δεδομένης της εξαιρετικά μακροχρόνιας και ”πολύτιμης” ως τώρα παρουσίας του στα… δρώμενα, την οποία άλλωστε έσπευσε να σημειώσει και το Δ.Σ. της Πρόνοια στην ανακοίνωση) μια… ”ασπίδα” ενάντια στη συσχέτιση των δύο εισηγμένων εταιριών -αλλά και στη δική του- κι ας ανήκουν οι εταιρίες στον ίδιο όμιλο κι εν τέλει στο ίδιο φυσικό πρόσωπο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v