Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 5 2004

Τα δύο φλουριά της πίτας των χρηματιστών

Στην ιστορική αίθουσα του Χ.Α. έγινε χθες η κοπή της πίτας του ΣΜΕΧΑ σε μια ομολογουμένως αρκετά χαρούμενη και αισιόδοξη για το μέλλον της αγοράς ατμόσφαιρα.

Δύο τα φλουριά, ένα για τα μέλη κι ένα για τους εκλεκτούς προσκεκλημένους, καθώς στην εκδήλωση παρέστησαν ηγετικά στελέχη όλων των εμπλεκόμενων φορέων, μεταξύ αυτών βεβαίως και οι κ. Θωμαδάκης και Αλεξάκης.

Από την πλευρά των μελών του ΣΜΕΧΑ το φλουρί κέρδισε η Ολύμπια ΑΧΕ, η οποία ταυτοχρόνως –όπως ανέφεραν οι αρμόδιοι πράκτορες του Χαμαιλέοντα- έχει κερδίσει και καλές εντυπώσεις στην ίδια την αγορά.

Από την πλευρά των καλεσμένων, ”τυχερός” ο κ. Βουσβούνης, ήτοι ο παρ’ ολίγον νέος πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, η τοποθέτηση του οποίου ανατράπηκε ως γνωστόν στη Βουλή, λόγω των αντιδράσεων της αντιπολίτευσης στο ενδεχόμενο ορισμού νέου προέδρου πενταετούς θητείας στην Ε.Κ., 40 μέρες πριν από τις εκλογές.

Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει και στην ευχάριστη αίσθηση που προκάλεσε στην αίθουσα μια κίνηση του προέδρου του ΣΜΕΧΑ, κ. Βοϊλή, ο οποίος δεν παρέλειψε να συμπεριλάβει κατά τον τεμαχισμό της πίτας και δύο κομμάτια για τους ισάριθμους παρισταμένους πρώην προέδρους, δηλαδή τον κ. Κονταλέξη και τον κ. Χαδέλη.

Μια κίνηση που, για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στον κύκλο των χρηματιστών, σαφώς και έχει σημασία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v