Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 8 2002

Τρείς ερωτήσεις για τον CEO...

”Three questions for Verwaayen”. Ετσι επιγράφεται το κείμενο που αφορά τον νέο CEO της British Telecom (και τα σχέδια του) κ. Ben Verwaayen στο συνδρομητικό δικτυακό τόπο www.breakingviews.com - έναν απο τους πιο must δικτυακούς τόπους για τις αγορές και τις επιχειρήσεις της Euroland.

Ο τίτλος του κειμένου λειτούργησε ως ερέθισμα για να σκεφθούμε το ποιές τρεις (και μόνον τρεις) ερωτήσεις θα μπορούσαν να τεθούν στον νέο CEO του ΟΤΕ κ. Λευτέρη Αντωνακόπουλο. Για παράδειγμα, μία απο αυτές θα μπορούσε (και θα έπρεπε) να είναι η ερώτηση για την τύχη του πακέτου της Cosmote που συνεχίζει να ελέγχεται απο την Νορβηγική Telenor.

Μία δεύτερη θα ήταν εκείνη που αφορά (λόγω timing) τις λεγόμενες διασυνοριακές συνεργασίες- συμμαχίες - συμπράξεις - συγχωνεύσεις κ.λπ. στο πρότυπο της μεγάλης σκανδιναβικής τηλε-συγχώνευσης.

Και όσο για την τρίτη ερώτηση; E, τι άλλο θα μπορούσε να ήταν απο μία ερώτηση για τις σχέσεις του νέου CEO με τους προμηθευτές του Οργανισμού και ιδιαίτερα με την ολοκλήρωση του πολύχρονου κύκλου των ”προγραμματικών συμφωνιών”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v