Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 10 2002

Η ”μυστική” σύσκεψη του ΣΜΕΧΑ

Μαθαίνω εξ εγκύρων πηγών και μένω έκπληκτος, οτι χθες έγινε μυστική...σύσκεψη των μελών του ΣΜΕΧΑ για τα προβλήματα της Σοφοκλέους (και των μελών του), ή άν προτιμάτε πιο επίσημες διατυπώσεις ”για τους τρόπους αντιμετώπισης της τρέχουσας χρηματιστηριακής κρίσης”.

Η συνάντηση των μελών έγινε κεκλεισμένων των θυρών και με τη ”σύσταση” του προεδρίου να συμβεί το ίδιο και με τα...στόματα των χρηματιστών που παρέστησαν.

Το οποίον όμως δε συνέβη, αφού το κλίμα της συνάντησης ήταν βαρύ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ”παρεξηγήσεις”. Βλέπετε, ο πόλεμος μεταξύ μικρών και μεγάλων συνεχίζεται, με ορισμένους χρηματιστές να κάνουν συγκεκριμένες παρεμβάσεις, χρησιμοποιώντας ”διευθύνσεις και ονόματα”.

Ενα από τα θέματα που εθίγησαν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο, ήταν και η τακτική της ΕΧΑΕ να εκτελεί τις εντολές αγοράς ιδίων μετοχών της, μέσω δύο και μόνον μεγάλων ΑΧΕ, πράγμα που δεν αρέσει βέβαια στους...υπόλοιπους.

Οπως θα καταλάβατε, για το ίδιο το πρόβλημα της αγοράς, απλώς ανταλλάχθησαν και κατεγράφησαν ..”απόψεις”. Καλά να είναι οι άνθρωποι, έχουμε χρόνο και για άλλες ”μυστικές συσκέψεις”. Δε χάθηκε και ο κόσμος!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v