Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 29 2009

ΒΕΤΑΝΕΤ: Αν οι καταγγέλλοντες έφτιαχναν κόμμα...

ΒΕΤΑΝΕΤ: Αν οι καταγγέλλοντες έφτιαχναν κόμμα...
Όπως διαπιστώνουμε από τον αριθμό των τηλεφωνημάτων που λάβαμε,  έπειτα απο το δημοσίευμά μας για την υπόθεση αν οι θιγέντες από την Betanet ίδρυαν κόμμα, θα έπαιρναν… τουλάχιστον μία έδρα στις επικείμενες ευρωεκλογές!

Ας δούμε λοιπόν ποιοι είναι οι καταγγέλλοντες:

Πρώτον, συνεργάτες του εισηγμένου ομίλου που τους οφείλονται εδώ και τόσους μήνες δεδουλευμένα.

Δεύτερον, πελάτες που έχουν δώσει προκαταβολές και οι οποίοι περιμένουν μήπως και κάποτε χτιστεί το σπίτι τους (σε κάποιους μάλιστα είχαν υποσχεθεί ότι όταν τέλειωνε το σπίτι θα τους έδιναν… δωρεάν και τις ηλεκτρικές συσκευές από γνωστή πολυεθνική εταιρία!).

Και φυσικά μετόχους, που απορούν ακόμη για το πώς ένας τέτοιος όμιλος κατέρρευσε μέσα σε μόλις δύο μήνες…

Ορισμένοι μάλιστα από τους τελευταίους, "τεντώνουν… παραπέρα το σχοινί" και αφήνουν υπόνοιες, οι οποίες αν μη τι άλλο θα έπρεπε να ελεγχθούν.

Για παράδειγμα, αφήνουν σαφέστατες "σπόντες" για την πώληση της πλειοψηφίας της θυγατρικής ΕΚΑΤ-ΕΤΑΝ.

Ζητούν επίσης να ερευνηθούν περιπτώσεις έργων που φέρονται να έγιναν για λογαριασμό εταιριών που ελέγχονται από τους βασικούς μετόχους.

Απορούν τέλος, πώς διαπιστώθηκαν τεράστιες επισφάλειες μέσα σε τρεις μήνες και πώς εξαφανίστηκε πρόσθετη ρευστότητα γύρω στα 17 εκατ. ευρώ που προέκυψε από την ΑΜΚ και την πώληση δύο θυγατρικών;

Οι παραπάνω υποψίες μάλιστα "φουντώνουν" από το γεγονότος ότι μέχρι σήμερα η εισηγμένη εταιρία δεν έχει ακόμη… καταφέρει να εκδώσει τις λογιστικές καταστάσεις του 2008!

Μα, γιατί; Μήπως γιατί υπάρχουν κάποιοι που διστάζουν να υπογράψουν;

Λέμε, μήπως;

ΥΓ: Περιττό μάλλον να σας πούμε ότι ετοιμάζονται και αγωγές, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας υπάρχουν και καταθέσεις σε ανακριτή για τη διερεύνηση του ποινικού σκέλους της υπόθεσης

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v