Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 7 2004

Η ”βάση” της Εμπορικής και οι γάλλοι.

Όλα τα ανωτέρω μαθεύτηκαν κι έκαναν καλή εντύπωση στο μεσαίο-κατώτερο προσωπικό της τράπεζας, που επί δεκαετίες έχει συνηθίσει να βλέπει… ”Σόδομα και Γόμορρα” υπέρ των υψηλόβαθμων και των ”ευνοούμενων”, περιλαμβανομένης και της πληρωμής εικονικών… υπερωριών!!!

Εν τούτοις φαίνεται να υπάρχει μεταξύ τους ανησυχία όσον αφορά στις προθέσεις των γάλλων της Credit Agricole. Όπως οι ίδιοι λένε, τα νέα προϊόντα, σε συνεργασία με τους γάλλους δεν έχουν περπατήσει καλά στην αγορά, ενώ και η γενικότερη εικόνα της τράπεζας δεν ικανοποιεί.

Φοβούνται λοιπόν ότι με το πλήρωμα του χρόνου, μάλλον να φύγουν θα ζητήσουν οι γάλλοι, κι όχι να αυξήσουν το ποσοστό τους, αντίθετα με τα όσα έλεγε αριστερά δεξιά ο προηγούμενος πρόεδρος, Γιάννης Στουρνάρας.

Αφήστε δε που οι ίδιοι οι εργαζόμενοι είναι εξαιρετικά επιφυλακτικοί ως προς το ασφαλιστικό τους ”θέμα” το οποίο θα πρέπει έτσι κι αλλιώς να επιλυθεί για να αρχίσουν την όποια συζήτηση περί αύξησης του ποσοστού τους οι κύριοι της Credit Agricole.

YΓ: Για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, τα εκ Γαλλίας στελέχη της CA που έχουν εγκατασταθεί στα γραφεία της Εμπορικής στην οδό Κοραή, έχουν εντυπωσιάσει τους έλληνες για την τρόπο με τον οποίο εργάζονται. ”Αυτοί δουλεύουν, δεν αστειεύονται” ήταν ένα σχόλιο που έφτασε στα αυτιά της στήλης, ”ξεκινούν από τις 08.00-09.00 το πρωί και πολλές φορές δουλεύουν μονοκοπανιά μέχρι και τα… μεσάνυχτα”!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v