Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 13 2009

Προοδευτική: Ευτυχώς που… υπάρχουν δικαστήρια!

Προοδευτική: Ευτυχώς που… υπάρχουν δικαστήρια!
Στα κέφια του βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα ο πρόεδρος της Προοδευτικής κ. Κων/νος Κούτλας. Όχι διότι συνέβη κάτι συνταρακτικό στο λειτουργικό κομμάτι της εισηγμένης, αλλά γιατί η Προοδευτική κέρδισε το τελευταίο χρονικό διάστημα δύο δικαστικές αποφάσεις:

Μία για το περιβόητο Καζίνο του Φλοίσβου (πιθανόν η υπόθεση να πάει στον Άρειο Πάγο, οπότε θα πάρει περίπου άλλα δύο χρόνια μέχρι να ξεκαθαρίσει) και μία επιπλέον από το βουλγαρικό δημόσιο (4,5 εκατ. ευρώ).

Το άθροισμα των δύο δικαστικών αποφάσεων υπερβαίνει κατά πολύ την τρέχουσα κεφαλαιοποίηση της εισηγμένης (γύρω στα 7,5 εκατ. ευρώ) κι έτσι ενισχύεται η διαπραγματευτική ικανότητα της τελευταίας για προσέλκυση στρατηγικού εταίρου.

Και αν βρεθεί τελικά ο στρατηγικός εταίρος, τότε θα είναι διπλό το όφελος για τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Προοδευτικής: Πρώτα απ’ όλα γιατί η εταιρία του θα δικαιούται να ελπίζει σε καλύτερες μέρες.

Και δεύτερον, διότι το ποσοστό συμμετοχής του αδελφού Σπυρίδωνα, με τον οποίο οι σχέσεις δεν είναι καθόλου καλές, θα υποχωρήσει σε πολύ χαμηλότερα επίπεδα. 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v