Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 23 2002

Μετά τα ΕΛΠΕ, η σειρά του ΟΠΑΠ.

Μετά τα ΕΛΠΕ, παίρνει σειρά ο ΟΠΑΠ. Αν και μέχρι στιγμής η κυβέρνηση ( λέγε με Χριστοδουλάκη) δεν έχει καταλήξει σε οριστική απόφαση για το ποσοστό που προτίθεται να αποχωρισθεί το κρατικό χαρτοφυλάκιο προς χάρι της διευρυμένης συμμετοχής ιδιωτών και θεσμικών επενδυτών απο την Ελλάδα και το εξωτερικό , εν τούτοις το σχήμα των συμβούλων - αναδόχων της νέας έκδοσης είναι ήδη έτοιμο:

O Ομιλος της EFG Eurobank Ergasias για το ελληνικό σκέλος της διάθεσης των υφισταμένων μετοχών που ελέγχονται απο το Δημόσιο και το Citigroup για το διεθνές σκέλος.

Ανεξαρτήτως, πάντως, των τελικών αποφάσεων - οι οποίες και δεν θα βραδυπορήσουν - το ενδιαφέρον για την διάθεση μετοχών της ”Εθνικής Λοτταρίας” στο διεθνές επενδυτικό ακροατήριο είναι υπέρμετρα ενισχυμένο και σε καμμία περίπτωση δεν υπακούει και δεν συμπορεύεται με το κλίμα που έχει επικρατήσει στην Σοφοκλέους.

Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι υπήρξε επικεφαλής τραπέζης (η στήλη προασπίζεται την παλαιά και δοκιμασμένη συνταγή της προφύλαξης των πηγών της) που δεσμεύτηκε ενώπιον του κ. Χριστοδουλάκη ότι θα μπορούσε με σχετική άνεση να διαθέσει σε ξένους θεσμικούς επενδυτές ακόμη και το 25 % των μετοχών του ΟΠΑΠ!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v