Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 2 2009

Το… «social life» Κόκκαλη, ο ΟΠΑΠ και η… ΙΝΤΡΑΛΟΤ

Το… «social life» Κόκκαλη, ο ΟΠΑΠ και η… ΙΝΤΡΑΛΟΤ
Έχετε παρατηρήσει ότι τελευταία ο κ. Κόκκαλης το ’χει ρίξει στο φαΐ και στις δημόσιες σχέσεις και όταν είναι με ανθρώπους της νέας πολιτικής εξουσίας φροντίζει να… μαθεύεται;

Για παράδειγμα, στο συνέδριο «Η ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» που διοργανώθηκε από το Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, πρώτος και καλύτερος ο κ. Σώκρατες και δη στο τραπέζι του πρωθυπουργού τη Δευτέρα το βράδυ, αν και η Intracom Defense Electronics περιλαμβανόταν στους supporters του συνεδρίου και όχι στους χορηγούς!

Προσκεκλημένος επίσης στο σπίτι της νεοεκλεγείσας βουλευτίνας του ΠΑΣΟΚ κ. Άννας Νταλάρα τις προάλλες ομού με τον κ. Νίκο Παπανδρέου και τον κουμπάρο του κ. Πάγκαλο για να φάει αρνάκι στη γάστρα (όπως διαβάζουμε).

Τις προάλλες ομοτράπεζος με τον Βούλγαρο Πρόεδρο κ. Παρβάνοφ και τους Έλληνες πολιτικούς ήταν ο κ. Κόκκαλης που περιλαμβανόταν στη λίστα των προσκεκλημένων (από πλευράς των Βουλγάρων).

Και για να πάμε χρονικά λίγο μακρύτερα, πριν από τις εθνικές εκλογές ο κ. Κόκκαλης μετά του κ. Δημητριάδη και του CEO της Intralot κ. Αντωνόπουλου παρακολούθησαν αυτοπροσώπως την ομιλία του κ. Γ. Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη επ’ ευκαιρία της ΔΕΘ, φροντίζοντας να δημοσιοποιήσουν την παρουσία τους, αν και μ’ αυτό έφεραν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση τον ΓΑΠ (όπως διέρρεε από το περιβάλλον του τελευταίου).

Ξυπνάει καινούργια εποχή για τον κ. Κόκκαλη ή ενεργοποιείται άραγε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης;

Μάλλον το τελευταίο, λένε οι γνωρίζοντες και δείχνουν τα άσχημα αποτελέσματα της Intralot, για την οποία μας θυμίζουν ότι λήγει η τριετής σύμβαση με τον ΟΠΑΠ το 2010.

Κι αν καταλάβαμε καλά, δεν υπάρχει χρόνος για να προκηρυχτεί διαγωνισμός. Οπότε μια ανάθεση θα γιάτρευε ταμάμ τις (οικονομικές) ασθένειες της Intralot, αρκεί να ’χεις το γκουβέρνο με το μέρος σου και την αντιπολίτευση να κοιτάει αλλού, όπως το 2006, που έγινε η μεγαλύτερη σε αξία ανάθεση στην ιστορία του ελληνικού έθνους.

Στην Intralot του κ. Κόκκαλη, φυσικά...

Υ.Γ.: Ο κ. Κόκκαλης έχει αποδείξει ότι δεν παραιτείται εύκολα από τις επιδιώξεις του. Και σε ορισμένες περιπτώσεις κάνει την «έκπληξη». Προσφάτως συνέβη στο… ποδόσφαιρο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v