Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 29 2004

Ε.Κ.:Στα ίχνη των πακέτων… ”μεγάλου βεληνεκούς”

Λεπτομερώς μαθαίνουμε ότι παρακολουθούνται τα πακέτα και γενικότερα οι μεταβιβάσεις μετοχών που γίνονται το τελευταίο διάστημα σε τραπεζικούς και ασφαλιστικούς ομίλους- με την ενεργό συμμετοχή και των ”θεσμικών” χαρτοφυλακίων που οι όμιλοι αυτοί ελέγχουν- από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

Η πληροφορία αυτή προέρχεται από έγκυρες πηγές της στήλης, βαθιά μέσα στην αγορά, οι οποίες μάλιστα επισήμαναν ότι σημείο-κλειδί για το ενδιαφέρον των αρχών είναι να διαπιστωθεί αν διαφυλάττονται ”ως πρέπει” τα συμφέροντα των μεριδιούχων, που εν τέλει είναι και αυτοί που πληρώνουν τις αποκτήσεις νέων μετοχών από τα αμοιβαία στα οποία συμμετέχουν.

Καιρός ήταν εδώ που τα λέμε, γιατί πολλά σπασμένα έχουν πληρώσει αυτοί οι έρημοι οι μεριδιούχοι-τουλάχιστον σε ορισμένα αμοιβαία- τα τελευταία πέντε χρόνια.

ΥΓ: Θυμίζουμε επ’ ευκαιρία και την συγκρατημένη ”ατάκα” του κ. Πιλάβιου στην πρόσφατη συνέντευξή του, ότι ”έχει σταλεί μήνυμα” στους Θεσμικούς. Προσθέτοντας από τη μεριά μας ότι το μήνυμα μερικές φορές είναι επικίνδυνο όχι για τον... αγγελιοφόρο, αλλά για τον... παραλήπτη!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v