Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιουν 25 2010

Εισηγμένες: Η προσοχή στους δημοσίους υπαλλήλους

Εισηγμένες: Η προσοχή στους δημοσίους υπαλλήλους
Με το λανσάρισμα του προγράμματος «Δημόσιος υπάλληλος» έσπευσε πρώτη η Ευρωπαϊκή Πίστη να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να προσφέρει πρόσθετες -χρήσιμες όπως φαίνεται- καλύψεις (με το αζημίωτο βεβαίως, καθότι ιδιωτική εταιρία) σε μια μεγάλη ομάδα πληθυσμού που θα δει το ύψος του εισοδήματός της και της σύνταξής της να μειώνεται σημαντικά.

Τις εξελίξεις φυσικά σ’ αυτήν την πολυπληθή ομάδα του ελληνικού πληθυσμού παρακολουθούν από κοντά και αρκετοί άλλοι επιχειρηματικοί κλάδοι.

Αρκετές τράπεζες, για παράδειγμα, προχώρησαν σε ρυθμίσεις δανείων που είχαν λάβει δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς τα δεδομένα άλλαξαν μετά τη θεσμοθέτηση των αυστηρών οικονομικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση.

Επίσης, κύκλοι προσκείμενοι στη Sprider έλεγαν ότι μέχρι τώρα οι δημόσιοι υπάλληλοι συνήθιζαν να κατευθύνονται σε ρούχα υψηλότερης τιμής.

Και ότι τώρα που τα εισοδήματα έπεσαν, σε συνδυασμό με τις νέες σειρές της εταιρίας και τις μειώσεις τιμών, θα μπορούσε να προσελκυστεί και η συγκεκριμένη κατηγορία πελατών στα μαγαζιά της εισηγμένης αλυσίδας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v