Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Δεκ 31 2010

Δοντάς: Όλοι καταναλωτές και κανείς... παραγωγός

Δοντάς: Όλοι καταναλωτές και κανείς... παραγωγός
"Ακούμε για ΔΝΤ, ακούμε για σενάρια πτώχευσης, για επιστροφή στη δραχμή, για αναδιάρθρωση χρέους και για άλλα σχετικά, αλλά το μόνο για το οποίο δεν ακούμε είναι για ανάπτυξη". Αυτά δήλωσε κατά την τακτική γενική συνέλευση της κλωστοϋφαντουργίας Επίλεκτος ο διευθύνων της σύμβουλος αλλά και πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχάνων Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, κ. Ευριπίδης Δοντάς.

Και ο κ. Δοντάς συνέχισε: "Είναι απαραίτητο να δώσουμε έμφαση στη βιομηχανία, στη μεταποίηση, στις εξαγωγές, στην παραγωγή προϊόντων προστιθέμενης αξίας. Δεν γίνεται να είμαστε όλοι καταναλωτές και κανένας παραγωγός"...

Και ο πρόεδρος του συνδέσμου κατέληξε στο ότι προβλέπει στροφή των κυβερνήσεων προς την παραγωγή, όχι μόνο σε εγχώριο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Το θέμα επίσης είναι τι γίνεται και με τον κλάδο της κλωστοϋφαντουργίας, όπου εδώ και αρκετούς μήνες παρατηρείται πορεία ανάκαμψης και οι παράγοντες βλέπουν πως η πορεία αυτή θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Και υποστηρίζουν ότι, αν η Πολιτεία λάβει τα κατάλληλα μέτρα, τότε θα μπορέσουμε να δούμε ένα κομμάτι (το ποιοτικότερο) της ελληνικής κλωστοϋφαντουργίας να παραμένει ζωντανό.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v