Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Σεπ 15 2004

Το ”απόγειο” και η εντολή πληρωμής

Σοβαρές δικαστικές διαδικασίες εναντίον χρηματιστηριακής εταιρίας, ο ιθύνων νους της οποίας είναι πολύ περισσότερο γνωστός στην αγορά απ’ ό,τι το όνομα της εταιρίας, φέρεται να έχει κινήσει, σύμφωνα με όσα έχουν φτάσει στα αυτιά της στήλης, μικρομεσαίου μεγέθους τράπεζα που τελεί υπό κρατικό έλεγχο.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για οφειλή που κινείται στην περιοχή του 1,3 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, υποστηρίζουν οι ίδιες πηγές, η τράπεζα έχει στραφεί τόσο εναντίον της εταιρίας όσο και εναντίον του φυσικού προσώπου.

Δεδομένου του ειδικού ”βάρους” που είχε το συγκεκριμένο πρόσωπο σε ένα εξόχως περιφερειακό τμήμα της αγοράς, τα τελευταία –και όχι μόνον τα τελευταία, για να ακριβολογούμε– χρόνια, οι πληροφορίες αυτές, αν ευσταθούν όπως… ορκίζονται οι πηγές μας, θα προκαλέσουν αίσθηση αλλά και νέους κραδασμούς στον ευρύτερο χώρο των (πάλαι ποτέ)… λόμπι.

Ίσως μάλιστα, λένε με βαθύτερο νόημα κάποιοι… κακόγλωσσοι, αυτή η ιστορία να αποτελέσει την ”κορυφή” ή αν προτιμάτε το ”απόγειο” της πορείας των κάποτε οργανωμένων ιδιωτικών συμφερόντων που ανέβαζαν και κατέβαζαν μετοχές προς το… χρονοντούλαπο.

Περισσότερα… στο επόμενο, κατόπιν της πάντα απαραίτητης διασταύρωσης με αδιαμφισβήτητα στοιχεία!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v