Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 11 2002

Ο κ. Χριστοδουλάκης και η Αγροτική

Οπως θα διαβάσετε και στο euro2day.gr, η εμπλοκή του υπουργού Οικονομίας με την Αγροτική δεν αρχίζει, ούτε βεβαίως τελειώνει στην υπόθεση των ΚΑΕ!

Για την ακρίβεια, οι ..εχθροί του διατείνονται οτι οι σχέσεις με τον διοικητή της Αγροτικής κ. Πέτρο Λάμπρου (το ταξίδι του οποίου στις ΗΠΑ, για λόγους υγείας, κράτησε περίπου 15 ημέρες και ολοκληρώθηκε επιτυχώς) είναι στο χαμηλότερο δυνατό σημείο!

Οι ίδιοι μάλιστα σπεύδουν να σημειώσουν οτι τα ονόματα των νέων υποδιοικητών απλώς ανακοινώθηκαν στον διοικητή της ΑΤΕ. Είναι κατά συνέπεια, τόσο μεγάλη η ”κόντρα” για το μέλλον της Αγροτικής Τράπεζας; θα ρωτήσετε.

Τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, είναι η απάντηση. Εκτός από το μέλλον μεγάλο ρόλο παίζει και το... παρελθόν, τονίζουν με νόημα πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν όχι μόνο το δανειακό χαρτοφυλάκιο της ΑΤΕ στον ευρύτερο αγροτικό χώρο, αλλά και το αντίστοιχο επιχειρηματικό χαρτοφυλάκιο.

Ούτε είναι βέβαια τυχαίοι οι ”χαμηλοί τόνοι” που παρατηρήθηκαν στην όλη διαδικασία ”αποπομπής” των δύο υποδιοικητών (διότι περί αυτού πρόκειται, όταν οι παραιτήσεις ..ζητούνται) δηλαδή των κ.κ. Καζαντζή και Ζαχαριάδη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v