Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 26 2011

SOS για τις φαρμακαποθήκες!

SOS για τις φαρμακαποθήκες!
Αίσθηση προκαλούν τα μηνύματα sms φαρμακευτικών συλλόγων προς τα μέλη τους, που καλούν τους φαρμακοποιούς να μη δίνουν μεταχρονολογημένες επιταγές σε φαρμακαποθήκες προκειμένου να παραλάβουν τα προϊόντα τους σε μελλοντική ημερομηνία!

Ο λόγος είναι απλός: Είναι διάχυτος ο φόβος πως κάποιες φαρμακαποθήκες βρίσκονται στα πρόθυρα της οικονομικής κατάρρευσης και έτσι οι φαρμακοποιοί πιθανόν να μην προφτάσουν να παραλάβουν τα προϊόντα για τα οποία έχουν ήδη εκδώσει επιταγές (οι οποίες, με τη σειρά τους, θα έχουν ήδη προεισπραχθεί από τράπεζες ή θα έχουν ήδη μεταβιβαστεί σε τρίτους).

Και φυσικά το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στη θυγατρική της Alapis (Κ. Μαρινόπουλος), για την οποία σας ενημερώσαμε χθες, αλλά και σε άλλες φαρμακαποθήκες, ορισμένες εκ των οποίων είναι μεγάλες σε μέγεθος…

Ειδικότερα, για τη φαρμακαποθήκη Κ. Μαρινόπουλος (θυγατρική της Alapis), η Εμπορική Τράπεζα έχει πάρει σβάρνα τα φαρμακεία και εισπράττει η ίδια τις υποχρεώσεις τους έναντι αυτής… Και προφανώς, κάποιοι από τους πελάτες της βρίσκονται σε διαδικασία αναζήτησης άλλων προμηθευτών.

Πέραν όμως αυτού, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις φαρμακαποθηκών που «έσκασαν» κάποιες επιταγές τους, όπου όμως -όπως λέγεται- έπειτα από «παρεμβάσεις άνωθεν» φαίνεται πως το θέμα τελικά ρυθμίστηκε, τουλάχιστον επί του παρόντος…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v