Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 2 2004

Νέες τεχνολογίες, παλαιά μυαλά

Ευφορία επικρατεί στη Forthnet για την επιτυχία του ADSL in a box, που περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για τη σύνδεση στο γρήγορο Ιnternet και κυκλοφόρησε λίγες μόλις ημέρες μετά το αντίστοιχο πακέτο conn-x του ΟΤΕ.

Η εταιρία, σύμφωνα με καλά ενημερωμένο στέλεχος, έχει ήδη δεχθεί επαναληπτικές παραγγελίες από καταστήματα και δέχεται περισσότερες από 1.000 κλήσεις ημερησίως από πελάτες που ζητούν ενημέρωση.

Από την κατάσταση αυτή κερδίζει φυσικά και ο ΟΤΕ, καθώς η Forthnet ουσιαστικά μεταπωλεί την υπηρεσία του Οργανισμού, όπως ένας απλός διανομέας, φροντίζοντας απλώς να είναι όμορφο και ελκυστικό το περιτύλιγμα.

Παρά ταύτα, η αντιμετώπιση των ”συνεργατών” από τον συγκεκριμένο Οργανισμό είναι μάλλον... εχθρική.

Οι υπάλληλοι του ΟΤΕ στο περιβόητο 134 αρνούνται να εξυπηρετήσουν πελάτες της Forthnet που απλώς ζητούν διευκρινίσεις, ενώ όπως απεδείχθη πλέον από έρευνα της ΕΕΤΤ, στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ, η αγορά της γραμμής DSL προαπαιτεί την αγορά συνδρομής από τη θυγατρική OTEnet.

Φαίνεται ότι τα λίγα αυτά κέρδη που αποκομίζουν οι εταιρίες προωθώντας τα προϊόντα του ΟΤΕ αποτελούν -σύμφωνα με τη λογική ορισμένων- την πηγή του κακού για την πορεία των οικονομικών αποτελεσμάτων του, και προτιμούν να μην τα μοιράζονται, ακόμη και αν βλέπουν πλέον ότι με το άνοιγμα της αγοράς οι πωλήσεις πολλαπλασιάζονται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v