Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 4 2004

”Χωριάτικη Ιπποσύνη” και… Aspis Βank

Δεν νομίζουμε ότι θα μπορούσε να υπάρξει πιο ταιριαστός χορηγός από την Aspis Βank για την ”Καβαλερία Ρουστικάνα”, την όπερα που ανέβηκε πρόσφατα στο Μέγαρο Μουσικής.

Και τούτο δεδομένου του τίτλου της όπερας, που στα ελληνικά μεταφράζεται (όπως μας διαβεβαίωσαν άλλοι περισσότερο γλωσσομαθείς)... ”Χωριάτικη Ιπποσύνη”.

Είμαστε σίγουροι ότι τόσο η διοίκηση της τράπεζας όσο και (το κυριότερο) ο βασικός της μέτοχος αισθάνονται ιδιαίτερα άνετοι ως ”μαικήνες των τεχνών”, ιδίως για το συγκεκριμένο μελόδραμα, με δεδομένη και την… αναπτυξιακή τροχιά στην οποία εδώ και καιρό κινείται η Aspis Βank.

Έτσι άλλωστε είχαν και την ευκαιρία να ”δεξιωθούν” σε αρκούντως ανάλαφρο κλίμα και περιβάλλον τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Ν. Γκαργκάνα (την εποπτεύουσα δηλαδή αρχή των τραπεζών).

Μια ευκαιρία που είμαστε σίγουροι ότι ικανοποίησε αμφότερες τις πλευρές, ως... αλλαγή στο συνήθως βαρύ κλίμα των επαγγελματικών τους συναντήσεων, που όπως και να το κάνουμε, προκύπτει από το ίδιο το βάρος των ευθυνών τους!

Του καθενός από το πόστο του βεβαίως.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v