Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 5 2012

Dionic: Νέο -30% και… έλεγχος της Επ.Κ.

Dionic: Νέο -30% και… έλεγχος της Επ.Κ.
Από χθες το πρωί σας ενημερώσαμε για την κάθετη πτώση της μετοχής Dionic που συνεχίστηκε, βεβαίως, με νέα βουτιά σε ποσοστό -30%.

Υποστηρίξαμε, δε, ότι η μεγάλη άνοδος της τιμής, που είχε προηγηθεί, και η άνευ προηγουμένου πτώση των τελευταίων ημερών μάλλον θα δώσουν την ευκαιρία στον νέο πρόεδρο της Κεφαλαιαγοράς, Κώστα Μποτόπουλο, να κάνει… σεφτέ.

Πράγματι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της στήλης, αυτό έχει ήδη συμβεί!

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς διερευνά ενδελεχώς όχι μόνο την παράξενη πτώση των τελευταίων ημερών, αλλά και τη «μετεωρική» άνοδο που προηγήθηκε.

Υπάρχει, βέβαια, και η καταπληκτική ανακοίνωση της ίδιας της Dionic, σύμφωνα με την οποία:

«H διοίκηση του ομίλου Ντιονίκ ΑΕΒΕ, απαντώντας σε ερωτήσεις επενδυτών σχετικά με την πτώση της μετοχής σήμερα 2/1/2012 και 30/12/2011, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα κάτωθι:

1. Δεν υπάρχει αλλαγή στα οικονομικά θεμελιώδη μεγέθη της εταιρείας.

2. Δεν υπάρχει έκτακτο εταιρικό ή ομιλικό γεγονός που να δικαιολογεί την απρόσμενη πτώση της μετοχής.

3. Δεν υπάρχουν δημοσιεύματα στον Τύπο σχετικά με την οικονομική θέση της εταιρείας που να χρήζουν σχολιασμού και να συνηγορούν στην πτώση της μετοχής.

Η εταιρεία καθώς και οι εταιρείες του ομίλου, τηρώντας τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τον κανονισμό του ΧΑΑ και τις αποφάσεις της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, θα προβούν σε ενημέρωση του επενδυτικού κοινού σε κάθε περίπτωση που αυτό απαιτείται».

Αυτήν, υποθέτουμε, θα την κρίνουν η… Ιστορία και οι επενδυτές!

Γιατί το να μας λένε ότι ΔΕΝ ξέρουν για ποιον λόγο η μετοχή έπεσε από το 1,53 ευρώ στο 0,364 ευρώ (χαμηλό 6 μηνών!) μέσα σε… 4 συνεδριάσεις μάλλον είναι για μικρά παιδιά!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v