Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Ιαν 3 2005

ΕΜΠΕΔΟΣ: Το... ”ομόλογο” αλλάζει διοίκηση!

Ότι μπορεί κάνει η Έμπεδος προκειμένου να αποφύγει τη ”μοίρα” της Stabilton που έπαψε να διαπραγματεύεται, αφού δεν υπήρχαν πλέον περιθώρια για πτώση της τιμής της μετοχής της από τα 8 λεπτά, για τεχνικούς λόγους, με αποτέλεσμα να γίνει για ένα διάστημα … ”ομόλογο”

Ως γνωστόν, το ίδιο συμβαίνει τελευταία και με τη μετοχή της Έμπεδος.

Έτσι, στις 20 Ιανουαρίου θα γίνει έκτακτη συνέλευση με σκοπό την πραγματοποίηση reverse split, το οποίο βεβαίως θα είναι το δεύτερο που πραγματοποιεί η εταιρία μέσα σε διάστημα λίγων μηνών ( το προηγούμενο είχε γίνει τον Ιούλιο και η τιμή έναρξης της διαπραγμάτευσης ήταν... 0,54 ευρώ!!!).

Ωστόσο, αυτό δεν θα είναι το μοναδικό θέμα, διότι όπως ενημέρωσε η εταιρία μέσα στο Δεκέμβριο παραιτήθηκαν δύο μη εκτελεστικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου. Η συνέλευση, λοιπόν, θα κληθεί να εκλέξει νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο υποψιαζόμαστε ότι θα έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με τη σημερινή του σύνθεση.

Σημειώστε επ’ αυτού ότι από τον Ιούλιο και μετά υπήρξαν άλλες… τρεις αλλαγές στη σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας και ότι ”εμβόλιμα” σε αυτό το διάστημα υπήρξε και αποχώρηση του υπευθύνου εσωτερικού ελέγχου.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v