Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 23 2002

Λίγη ακόμη διόρθωση δεν... βλάπτει

Η συγκρατημένη αισιοδοξία που εκφράζεται από διάφορους ”μεγαλοσχήμονες” της αγοράς, (οι ικανότητες χρηματιστηριακής πρόβλεψης των οποίων τελούν υπό σοβαρή αμφισβήτηση με βάση τα όσα έτυχε να πουν στο παρελθόν) μπορεί να μην αντανακλά τίποτα άλλο πέρα από τη διάθεσή τους να μην εκτεθούν για μία ακόμη φορά!

Μαζί τους όμως συμφωνούν και οι αναλυτές (τεχνικοί και μη) που διαπιστώνουν: Πρώτον οτι τα μακροοικονομικά δεδομένα δεν ευνοούν τη διενέργεια ενός ”ράλι” σε αυτή τη φάση και δεύτερον οτι τα περιθώρια εκ νέου ανατροπής του κλίματος (εκτός σοβαρού απροόπτου) είναι περιορισμένα.

Για να γίνω όμως και λίγο πιο συγκεκριμένος, δεν αποκλείεται για μία ή δύο ακόμη συνεδριάσεις να γίνουμε μάρτυρες νέων διορθωτικών τάσεων. Αυτό όμως, ενόσω η αγορά παραμένει άνω των 2320 μονάδων, δεν αποτελεί λόγο ανησυχίας.

Τουναντίον, κάποιοι τεχνικοί αναλυτές υποστηρίζουν οτι η Σοφοκλέους πρέπει να ”εκτονώσει” τους βραχυχρόνιους δείκτες (να μαζέψει δυνάμεις με την τεχνική έννοια) για να κινηθεί στη συνέχεια με σχετική ορμή προς τα υψηλότερα επίπεδα.

Επίπεδα στα οποία ας μην το ξεχνάμε ”περιμένουν” αρκετοί πωλητές και αρκετοί...δανειστές (μετοχοδανείων και άλλων συναφών).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v