Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 24 2002

Ο ”απεγκλωβισμός” των ”λομπι” από ...”λόμπι”

Η νέα μόδα στη Σοφοκλέους, όπως με πληροφορούν... σαυροειδή της συνομοταξίας μου, αφορά στις συμφωνίες μεταξύ ”λόμπι” για απεγκλωβισμό από συγκεκριμένες μετοχές.

Κατά τις ίδιες πηγές, συνήθως καλά ενημερωμένες και ασφαλώς έμπειρες στο ...άθλημα, το ”λόμπι” που παίζει το ρόλο του... σωτήρα (με σημαντικό βέβαια ίδιον όφελος) προσφέρει στους ”εγκλωβισμένους” ... συναδέλφους, μετοχές μιας άλλης εταιρίας στην οποία διαθέτει σημαντική ισχύ και εν συνεχεία λαμβάνει τον έλεγχο του πακέτου των μετοχών που έχει το εις ανάγκη ευρισκόμενο λόμπι στην εταιρία στην οποία έχει δημιουργηθεί το πρόβλημα.

Ετσι και οι συναλλαγές με μετρητά αποφεύγονται και οι πωλήσεις του ενός ”λόμπι” στο... κεφάλι του άλλου. Λέγεται οτι το έργο έχει παιχθεί ήδη σε... περιπετειώδη εταιρία συμμετοχών που είδε την τιμή της να αυξάνει δραστικά το τελευταίο διάστημα χάρη στον ευεργετικό...Άξονα των ”λομπι” (για να μη μιλήσουμε και για την επίσημη παρουσία άλλων ”σέξι” επενδυτών).

Λέγεται επίσης, οτι έπεται συνέχεια σε trendy εισηγμένη, γνωστή για τα πολυάριθμα brands που εμπορεύεται, αλλά και για την έντονη παρουσία των βασικών της μετόχων σε κοσμικά ”στέκια” μάλλον νεανικού χαρακτήρα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v