Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 1 2005

Η φλέβα… χρυσού και ο Απόστολος

Δεν εξηγείται διαφορετικά, κάποια φλέβα… χρυσού πρέπει να χτύπησε ξαφνικά ο κατά τα άλλα συμπαθής και πάντα ψύχραιμος Απόστολος Αλλαμανής, για να ”τρέχουν” με τέτοιο τρόπο οι μετοχές του.

Σε ό,τι αφορά την ΑΛΑΤΚ, βλέπετε, δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι σε σχέση με το χαμηλό των 0,09 ευρώ που κατέγραψε σχετικά πρόσφατα, έχει ήδη… τριπλασιάσει την τιμή της!!!

Όσο για την ΑΛΤΕ, το μόνο που έχουμε να σημειώσουμε είναι ότι με βάση το χθεσινό κλείσιμο (0,23€) βρίσκεται -έστω και ελαφρώς- υψηλότερα σε σχέση με την τιμή κλεισίματος που είχε ΠΡΙΝ ανακοινωθεί ότι μπαίνει σε καθεστώς επιτήρησης, λόγω των δυσμενών οικονομικών στοιχείων της και των κινήσεων των τραπεζών εναντίον της (0,22€).

Κι αυτό παρότι τις πρώτες μέρες μετά τα ”κακά νέα” περί αιτήσεων πτώχευσης και αιτήσεων υπαγωγής στα γνωστά άρθρα του νόμου 1892, η μετοχή της εταιρίας είχε πέσει έως και στα 0,11€!!!

Θαύμα, παιδιά μου, θαύμα...

ΥΓ.: Πάντως, οι φήμες που ήθελαν τον ίδιο τον κ. Αλλαμανή να βρίσκεται στο Κλοντάικ φορώντας αδιάβροχες μπότες και με μια κρησάρα στα χέρια (προκειμένου να διερευνήσει τα όρια χρυσοφόρου κοιτάσματος στην ιστορική αυτή περιοχή των ΗΠΑ) ελέγχονται ως ανακριβείς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v