Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 25 2012

Σφηνάκια για ψάρια και "γρηγορόσημο"

Σφηνάκια για ψάρια και γρηγορόσημο
Ψάρια: Κλαδικός διαδικτυακός τόπος του εξωτερικού αναφέρει την ύπαρξη φημών για συζητήσεις που έγιναν μεταξύ της καναδέζικης παραγωγικής εταιρείας Cooke Aquaculture και του ιδιωτικού αμερικανικού fund Paine & Partners, από τη μία πλευρά, και της ελληνικής ιχθυοκαλλιεργητικής εταιρείας Ανδρομέδα, από την άλλη.

Η Ανδρομέδα είναι ο τέταρτος σε μέγεθος ελληνικός όμιλος παραγωγής τσιπούρας-λαβρακίου (μετά τον Νηρέα, τον Δία και τη Σελόντα).

Σύμφωνα πάντως με την ίδια πηγή, οι συγκεκριμένες συνομιλίες δεν κατέληξαν σε αποτέλεσμα.

Έδωσε το "παρών" ο Γ. Κωστόπουλος: Ο πρόεδρος του ομίλου της Alpha Bank Γιάννης Κωστόπουλος ήταν μεταξύ εκείνων που παραβρέθηκαν προχθές στη νεκρώσιμη ακολουθία του Δημήτρη Καραγκούνη, γνωστού στο ευρύ επενδυτικό κοινό από την ιδιότητά του ως προέδρου της Ένωσης των Μικρομετόχων.

Ο εκλιπών σηματοδότησε μια ολόκληρη εποχή στα εγχώρια χρηματιστηριακά δρώμενα, η οποία φαίνεται πως πλέον έχει περάσει…

«Γρηγορόσημο»… στις πληρωμές του δημοσίου: Μας καταγγέλλεται από εταιρείες που έχουν λαμβάνειν από το δημόσιο ότι ουκ ολίγοι «τύποι» τους επισκέπτονται και (με το αζημίωτο, βεβαίως-βεβαίως…) τους υπόσχονται γρήγορη είσπραξή των καθυστερούμενων απαιτήσεών τους από το ελληνικό δημόσιο.

Οι περισσότερες εταιρείες βέβαια, δεν «τσιμπάνε» καθώς ξέρουν πως στα κρατικά ταμεία δεν υπάρχει σάλιο…

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v