Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 14 2005

Περιφέρεια: Και το βιολί… βιολάκι!!!

Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Αν εξετάσουμε ποιες μετοχές παρουσίασαν τη μεγαλύτερη άνοδο σε σχέση με το τέλος του 2004, (έως και την Παρασκευή) πολύ φοβάμαι ότι θα σχηματίσουμε την εντύπωση ότι δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέση με άλλες περιόδους της Σοφοκλέους.

Πρωταγωνιστές της ανόδου παραμένουν διάφορες μετοχές της κοινώς αποκαλούμενης και περιφέρειας. Εξετάζοντας την πρώτη 20αδα σε απόδοση βλέπουμε κατ αρχήν την ΑΤΤΙΚΑΤ, με άνοδο… 129,41% (στοιχεία από τη Merit ΑΧΕΠΕΥ), η οποία πάντως εμφανίζεται να κέρδισε τη μερίδα του λέοντος από τις πρόσφατες αναθέσεις δημοσίων έργων.

Από εκεί και πέρα πολύ θα θέλαμε και εμείς να μάθουμε γιατί το προνόμιο της ΕΤΜΑ έχει ”γράψει” +87%, η Sex Form +78% η Εικόνα Ηχος +72% και η ΛΑΝ-ΝΕΤ επικοινωνίες +61,54%.

Υπάρχουν κάποιες θετικές ειδήσεις τις οποίες δεν πήραμε εμείς …χαμπάρι;

Για την περίπτωση της τελευταίας, πήρε το αυτί μας ότι κυκλοφορούν με τη μορφή της ”φήμης” κάποιες ”τιμές στόχοι” (στα πρότυπα του πρόσφατου παρελθόντος υποθέτουμε), ενώ ταυτόχρονα ψιθυρίζονται διάφορα περί ”στρατηγικής συμμαχίας” ή και αλλαγής ιδιοκτησιακού καθεστώτος.

Από την άλλη πλευρά, δεδομένης της μάλλον ισχνής -πλέον- παρουσίας των συμφερόντων Λαναρά στο επίσημο μετοχολόγιο της συγκεκριμένης εταιρίας, αλλά και των υψηλών όγκων που καταγράφονται, εμείς έχουμε πολλές… απορίες.

Άραγε μόνον εμείς απορούμε;

Σημειώστε ότι μέσα στον Ιανουάριο (προς το τέλος του μήνα) και στο Φεβρουάριο καταγράφονται στον πρώην Γιαννούση και νυν ΛΑΝ-ΝΕΤ αξιομνημόνευτα υψηλοί όγκοι συναλλαγών 2, 3 ακόμη και 4άρων εκατομμυρίων τεμαχίων σε ημερήσια βάση, όταν συνολικά η εταιρία έχει 36 εκατ. μετοχές!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v