Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 18 2005

ΔΥΝΑΜΙΚΗ: Η επόμενη πράξη στο ”έργο”

Δεν προλάβαμε να γράψουμε το σχόλιό μας για τις περίπλοκες εξελίξεις στη Δυναμική Ζωή και η κ. Αναστασία Μπουγιατιώτη (για τους φίλους… Νατάσσα) έσπευσε να ενημερώσει ότι με τρεις διαδοχικές εξω-χρηματιστηριακές μεταβιβάσεις ”σε τρίτους” μείωσε το ποσοστό της από 27,49% σε 15,30%.

Κατόπιν και της πλήρους αποχώρησης της εν λόγω κυρίας από το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας (εμείς πρώτοι είχαμε επισημάνει την παραδοξότητα της ανάληψης μη εκτελεστικής θέσης από την ίδια, το καλοκαίρι του 2004), γίνεται πλέον μάλλον σαφές ότι η κ. Μπουγιατιώτη εμφανίζεται να αποχωρεί πλήρως (έστω κι αν οι εξελίξεις είναι κατά στάδια) από την πολύπαθη εταιρία. Ομοίως φαίνεται να πράττει και ο κ. Γκούμας, το ποσοστό του οποίου έχει ήδη μειωθεί, ενώ έπαψε και η οποιαδήποτε συμμετοχή του στο διοικητικό συμβούλιο.

Ωστόσο, κύκλοι που γνωρίζουν καλά το παρόν -αλλά και το… παρελθόν- της υπόθεσης, δεν φαίνεται να αντιμετωπίζουν τα πράγματα τόσο ”επιφανειακά”.

Άλλοι πάλι σπεύδουν να μας θυμίσουν γενικώς ότι η έννοια των ”παρένθετων” προσώπων, είτε στη διοίκηση μιας εταιρίας είτε στο μετοχολόγιό της (γνωστή και πολυσυζητημένη σε σχέση με υποθέσεις ”διαπλοκής” Τύπου και προμηθειών του Δημοσίου), δεν περιορίζεται κατ’ ανάγκη σε υποθέσεις... διαπλοκολογίας.

”Υπάρχουν σε αυτή τη ζωή”, σημειώνουν καυστικά, ”πρόσωπα που είναι αυτόφωτα και άλλα που ήταν, είναι και θα είναι… ετερόφωτα”.

Ας περιμένουμε, όμως, να δούμε κατ’ αρχήν ποιοι είναι αυτοί οι ”τρίτοι” στους οποίους μεταβιβάστηκαν οι μετοχές της κ. Μπουγιατιώτη.

ΥΓ.: Μήπως θα μας ενημερώσουν και για το… τίμημα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v