Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 16 2005

ΟΤΕ: Μόνον για... αγγλόφωνους επενδυτές!!!

Τελικά είμαστε πολύ... grande χώρα και με σαφείς κοσμοπολίτικες τάσεις.

Διότι πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι η μεγαλύτερη επιχείρηση κοινής ωφέλειας στην Ελλάδα, βασικός μέτοχος της οποίας παραμένει το ελληνικό δημόσιο και με δεκάδες χιλιάδες Έλληνες ιδιώτες επενδυτές, ΑΠΑΙΤΕΙ από τους επενδυτές της να είναι... αγγλόφωνοι!!!

Ο λόγος για τον ΟΤΕ, ο διαδικτυακός τόπος του οποίου περιλαμβάνει –ως όφειλε- και τμήμα Ενημέρωσης Επενδυτών. Αρκεί να μπείτε στο site του ΟΤΕ για να δείτε στο αριστερό μενού το σχετικό ”κουμπί” με τον ελληνικότατο τίτλο ”Ενημέρωση Επενδυτών”.

Μόνον που όταν πατήσετε κάποιο από τα τμήματά του, αυτόματα η γλώσσα θα μετατραπεί στην αγγλική κι εσείς θα μπορέσετε να διαβάστε γενικά στοιχεία, ανακοινώσεις και λογιστικά στοιχεία με βάση (μόνον) τα αμερικανικά λογιστικά πρότυπα.

Αν δεν μιλάτε αγγλικά, λυπάμαι πάρα πολύ αλλά... χάσατε.

Ακόμη και τα ετήσια δελτία του Οργανισμού είναι μόνον στα αγγλικά!!!

Πρόκειται για κατάσταση μάλλον προκλητική για τους Έλληνες επενδυτές του ΟΤΕ, η οποία προφανώς και δεν μπορεί να αιτιολογηθεί με την επίκληση του παράγοντα κόστος.

Είναι απλώς σαν να μην ενδιαφέρονται οι αρμόδιοι παρά μόνον για τους ξένους επενδυτές, κι όχι για τους Ελληνες, που είναι συν τοις άλλοις και... πελάτες του!!!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v