Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαϊ 6 2005

ΟΤΕ : Εχουμε...”καμάκι” και στις τηλεπικοινωνίες;

Στις παρυφές του ιερού βράχου της Ακρόπολης συνέφαγαν χθες το μεσημέρι οι δύο ισχυροί άνδρες του ομίλου ΟΤΕ κ. Βουρλούμης και Μαρτιγόπουλος, με τον εκ δυσμάς σημαίνοντα προσκεκλημένο τους, σε στέκι που παλαιότερα λυμαινόταν η συμπαθής τάξη των... ”καμακίων”.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Portugal Τelecom κ. Miguel Horta e Costa, αφού θαύμασε τον πολιτισμό των πρόγονων μας, τις ομορφιές του Φιλοπάππου, και φυσικά τη θέα του ”Διόνυσου”, συζήτησε επί δίωρο με τους δύο ”φίλους” του.

Το περιεχόμενο της συζήτησης –όπως άλλωστε και το... μενού- αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό.

Εμείς θυμίζουμε ότι στο παρελθόν οι συνεχείς επαφές του κ. Βουρλούμη με την ηγεσία της ισπανικής Telefonica είχαν προκαλέσει το ενδιαφέρον των αναλυτών και μερίδας του Τύπου ως προς το ενδεχόμενο στρατηγικής συμμαχίας.

Τότε ο κ. Βουρλούμης, είχε πει ότι ο πΠρόεδρος της Telefonica είναι προσωπικός φίλος του και ότι ανταλλάσσουν απόψεις για τον τηλεπικοινωνιακό κλάδο.

Χθες η συνάντηση σχολιάστηκε ως εθιμοτυπική και δεν δόθηκε περαιτέρω έκταση.

Η λήξη όμως του μετατρέψιμου ομολογιακού στις αρχές Αυγούστου που θα έχει ως αποτέλεσμα το κράτος να αποκτήσει ξανά ένα επιπλέον ποσοστό της τάξης του 10% και πλέον δημιουργεί... υποψίες.

Για κάποιους ίσως να ”δένει” με τη χθεσινή συνάντηση, ενώ μια τέτοια εξέλιξη θα μπορούσε να είναι ευτυχής για την κυβέρνηση, που μέσω των δύο ικανότατων στελεχών μπορεί να δείξει σημαντικό έργο στην υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων.

Το σίγουρο είναι ότι, αν και περνούν τα χρόνια, η περιοχή της Ακρόπολης παραμένει ιδανικό σημείο για... ”καμάκι” παντός είδους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v