Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Αυγ 31 2005

Του κάνουν ” τον Κινέζο” οι... Κινέζοι!!!

Τον ”Κινέζο” κάνουν οι... Κινέζοι προμηθευτές γνωστού ομίλου πληροφορικής, όταν ο τελευταίος τους ζητεί κουτιά και motherboards για την κατασκευή υπολογιστών, σύμφωνα με φήμες που έφτασαν στ’ αφτιά της στήλης.

Σύμφωνα με τις ίδιες... κακές γλώσσες, οι Κινέζοι διεμήνυσαν στον ιδιοκτήτη του ομίλου ότι όλα τα προϊόντα είναι ”πληρωτέα άμα τη εμφανίσει” όχι με επιταγές και άλλα τέτοια, αλλά με ζεστά ευρώ τοις μετρητοίς.

Για τους μεγάλους διεθνείς οίκους φυσικά ούτε λόγος για προμήθειες στον ίδιο όμιλο, καθώς ακόμη περιμένουν τα... χρωστούμενα.

Έτσι μάλλον εξηγείται το γεγονός ότι στην αρχή της σχολικής χρονιάς, όπου οι δουλειές για προσωπικούς υπολογιστές ”ανοίγουν”, ο συγκεκριμένος όμιλος δεν έχει βγει με διαφήμιση μπας και πουλήσει κανένα PC.

Βέβαια τα PC δεν συναρμολογούνται μόνα τους. Κι όπως λένε οι ίδιες κακές γλώσσες, οι περισσότεροι υπάλληλοι του ομίλου έχουν λάβει υποχρεωτική άδεια (”θα πας διακοπές τώρα που είναι ωραία και έχει και μελτέμι”) μέχρι το τέλος του Αυγούστου, ώστε από Σεπτέμβρη που θα εκταμιευθεί το δάνειο να στρωθούν στη δουλειά.

Άντε να δούμε μήπως και στρώσει το πράγμα!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v