Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Όνομα: Χαμαιλέων
Περιοχή: Euro2day

Αποποίηση ευθυνών
Μαρ 29 2006

ΗΛΕΑΘ: Μια πορεία παράδειγμα προς μίμηση

Να μην τη… ματιάσουμε, η Ηλεκτρονική Αθηνών συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την πορεία της, σε μια αγορά που περνάει από ”40 κύματα”, με μεγάλες επιχειρήσεις να καταρρέουν (βλέπε Κορασίδης) ή να ζορίζονται σε πολύ μεγάλο βαθμό (βλέπε Εικόνα Ήχος), και τις ξένες μεγάλες φίρμες να κάνουν ολοένα και περισσότερο αισθητή την παρουσία τους.

Η ΗΛΕΑΘ όμως… χαμπάρι.

Σταθερή η αύξηση κερδών και τζίρου, σχεδόν μηδενικός ο δανεισμός από τις τράπεζες, και ενίσχυση των διαθεσίμων σε βαθμό που να επιτρέπουν την επιστροφή κεφαλαίου που ανακοίνωσε χθες η εταιρία, μαζί με το μέρισμα (δες σχετική είδηση στο euro2day).

Βεβαίως, το μέγιστο όφελος από αυτή την επιστροφή θα το έχει η οικογένεια Στρούντζη, η οποία εμφανίζεται να κατέχει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό του… 77,23%!

Χαλάλι τους, όμως, όταν η εταιρία αναπτύσσεται ”βρέξει χιονίσει” επεκτεινόμενη και στο εξωτερικό (πρώτα η Κύπρος, τώρα η Σερβία).

Λέτε η ΗΛΕΑΘ να ακολουθήσει το παράδειγμα της Goody’s (που καθόλου δεν κλονίστηκε από τον ανταγωνισμό ξένων κολοσσών) και της Γερμανός (που έχει μεγαλουργήσει στην Ανατολική Ευρώπη);

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v