Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΘ: Πώς θα τελειώσει η περιπέτεια της εγγυητικής

Την Πέμπτη αναμένεται να τελειώσει το πολύμηνο σίριαλ. 'Η τουλάχιστον αυτός ο κύκλος επεισοδίων, αφού θα υπάρξει και νέος κύκλος με εγκρίσεις από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την Κομισιόν κ.ά.

ΟΛΘ: Πώς θα τελειώσει η περιπέτεια της εγγυητικής

Με εγγυητική επιστολή από την ίδια ρωσική τράπεζα, την Promzavayzbank που κρατικοποιήθηκε, αλλά και με τη δέσμευση πως θα την αντικαταστήσουν εντός μηνός με αντίστοιχη εγγύηση άλλου πιστωτικού ιδρύματος θα εμφανιστούν την Πέμπτη στο ΤΑΙΠΕΔ οι εκπρόσωποι του επενδυτικού σχήματος που επικράτησαν στον διαγωνισμό του ΟΛΘ.

Τουλάχιστον έτσι διατείνονται στελέχη της κοινοπραξίας DIEP-Terminal Link-Ομιλος Σαββίδη, μετά την περιπέτεια της Παρασκευής.

Στο ερώτημα γιατί απευθύνθηκαν σε ρωσική τράπεζα, η απάντηση που δίνουν κινείται μεταξύ του «ήταν φθηνότερο» και ήταν «έτοιμη να την εκδώσει». Το δυστύχημα είναι πως έπειτα από τόσες αναβολές και τόσες πιέσεις, ο επικεφαλής του σχήματος Σωτήρης Θεοφάνης καλείται να εξηγήσει τα αυτονόητα.

Την Πέμπτη αναμένεται, πάντως, να τελειώσει το πολύμηνο σίριαλ. 'Η τουλάχιστον αυτός ο κύκλος επεισοδίων αφού θα υπάρξει και νέος κύκλος με εγκρίσεις από την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την Κομισιόν κ.ά.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v