Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα ιδιωτικά πάρτι στη Μύκονο, η αστυνομία και το σήμα... EΟΤ

Με ποσά έως 500 ευρώ αγοράζεται η είσοδος σε ένα ιδιωτικό πάρτι στο νησί των Ανέμων. Με απλά πταίσματα οι δικογραφίες που σχηματίζονται.

Τα ιδιωτικά πάρτι στη Μύκονο, η αστυνομία και το σήμα... EΟΤ

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε χθες νέα αυστηρά μέτρα σε μια προσπάθεια να ανακόψει την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού. Στην καρδιά του καλοκαιριού μάλιστα, δεδομένων των αρνητικών εξελίξεων, αναγκάστηκε να απαγορεύσει τη λειτουργία μπαρ και εστιατορίων μετά τις 24.00 σε πολλούς τουριστικούς προορισμούς, μεταξύ αυτών και η Μύκονος.

Αρκεί αυτό για να ανακοπεί το κύμα; Κάτοικοι υποστηρίζουν ότι θα πρέπει να γίνει κάτι περισσότερο και αυτό δεν είναι άλλο από το να μπει φρένο στα ιδιωτικά πάρτι που ειδικά στο νησί της Μυκόνου, λένε οι ίδιοι, είναι πλέον συνηθισμένα (που μάλλον θα αυξηθούν δεδομένης της νέας απαγόρευσης).

Ακούγεται ότι πληρώνονται ποσά έως και 500 ευρώ για τη συμμετοχή σε ένα από αυτά και κάποιοι μιλούν ακόμα και για κακουργήματα που σχετίζονται με ναρκωτικά και μαστροπεία.

Νομικοί κύκλοι δε κάνουν στη στήλη μια -αν μη τι άλλο- ενδιαφέρουσα παρατήρηση: για τις υποθέσεις αυτές συνήθως σχηματίζεται δικογραφία για το πταίσμα της διατάραξης κοινής ησυχίας. Ως πρόσχημα, λένε, χρησιμοποιείται το επιχείρημα πως... πρόκειται για κατοικίες. Στην ουσία, όμως, πολλοί εξ αυτών είναι επαγγελματικοί χώροι και έχουν το σήμα του ΕΟΤ.

Μήπως θα έπρεπε να επιληφθεί το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ γιατί ακούγονται πολλά και άσχημα;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v