Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 18 2013

Συνέχιση της κίνησης για τον FTSE Large Cap

Ανεβάζουμε σχόλιο και διάγραμμα του Ηλία Ζαχαράκη για τον FTSE Large Cap.

«Η αγορά για άλλη μία φορά δοκίμασε το επίπεδο 285 κλείνοντας πολύ κοντά σε αυτό. Το 282 κοντινή στήριξη και το 277 κύρια, ενώ το stop loss του Intraday ανεβαίνει στο 276. Το 288-289 το πιο πιθανό είναι να δοκιμαστεί θεωρώντας το πολύ σημαντικό να σπάσει για τη συνέχεια, ενώ το Intraday προσπαθεί να μπει σε υπεραγορασμένη ζώνη.

Η αγορά περιμένει εξελίξεις σε σχέση με το πολυνομοσχέδιο αλλά και την επίσκεψη του Σόιμπλε και την αναφορά του σε σχέση με την οικονομία. Είναι δεδομένο πως η αγορά έχει μπροστά της εταιρικά νέα παρ' όλα αυτά χρειάζονται σημαντικές ειδήσεις σε σχέση με την οικονομία για να αλλάξει σημαντικά το κλίμα.

Το επίπεδο 270 αποδείχτηκε ιδιαίτερα ανθεκτικό κρατώντας ουσιαστικά τη μεσοπρόθεσμη τάση. Οι σωματοφύλακες έκαναν τη διαφορά στην κίνηση, ενώ ο τραπεζικός κλάδος θέλει απλώς μία κατοχύρωση των 122 μονάδων για να πάρει τάση, με επόμενο στόχο τις 141 μονάδες. Από τις επιλογές μας οι μισές είναι σε long position και πλέον η αγορά χρειάζεται ένα έναυσμα για να μπορέσει να πάρει περαιτέρω τάση».

 

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v