Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 12 2013

Μια γρήγορη ματιά στην Εθνική

Στα 2,62 - 2,72 ευρώ κυμαίνεται μέχρι τώρα η μετοχή της Εθνικής. Μια γρήγορη ματιά από τον calculator-analysis, ο οποίος αναφέρει: «Ένα επιμέρους κλασικό πτωτικό σκέλος στα €2,00 ολοκληρώθηκε και η μετοχή έχει περάσει σε ανοδική αντίδραση.

Είχαμε ανοδικά το 2,33 ως βραχύ στόχο σε ένα οξύ ανοδικό σκέλος. Η τιμή αυτή ακυρώθηκε και περνάμε σε κλασική ανοδική θεώρηση. Ισχύει ό,τι ισχύει πάγια και όπως το βλέπουμε συστηματικά σε δείκτη, ΣΜΕ κ.λπ.

Το κλασικό ανοδικό σκέλος θα υλοποιηθεί με ακύρωση του κλασικού ανοδικού πρώτου που δευτερεύοντως έχουμε ορίσει στο 3,02. Για να έλθουν όμως οι τιμές στο π.δ., στη διόρθωση που έχει ξεκινήσει, δεν πρέπει να χαθεί η αποδεκτή διόρθωση του 2,40. Κάτω από εκεί, η μετοχή θα δοκιμάσει να πάει σε νέο χαμηλό σειράς και προς τα €2,00, με πιο σημαντική τιμή τα 2,25 του τεστ όπου και θα έχει ολοκληρωθεί ένα μικρό πτωτικό δυναμικό σκέλος και θα πρέπει να αξιολογηθεί εκεί αν μέσω κίνησης εξαίρεσης θα μπορέσει η μετοχή να γυρίσει ανοδικά ή αν συνεχίσει στα 2,00 αλλά και χαμηλότερα από τα €2,00».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v