Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 26 2014

Τι μηνύματα μας στέλνει η μετοχή της Τιτάν

Θεαματικό γύρισμα είχαν αρκετές μετοχές στη συνεδρίαση της Τρίτης. Όμως οι... μη πιστοί φίλοι του Τιτάνα ξαφνιάστηκαν από το 6,93% της μετοχής στα 22,99 ευρώ και μάλιστα με 30.547 τεμάχια. 

Ο όμιλος ανακοινώνει τα αποτελέσματά του αύριο και η IBG προβλέπει ζημίες ύψους 26,6 εκατ. ευρώ για το 2013. Η IBG εκτιμά πως τα έσοδά του θα διαμορφωθούν στο 1,18 δισ. και τα EBITDA στα 189,8 εκατ. Διατηρεί δε την τιμή-στόχο των 17,5 ευρώ και τη σύσταση Reduce για τη μετοχή της εισηγμένης.

Γιατί ΤΙΤΑΝ; Επειδή στα αποτελέσματά του αποτυπώνεται άμεσα η τάση σε έναν νευραλγικό κλάδο (κατασκευές - οικοδομή) και έμμεσα σε αρκετούς τομείς και δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτόν. Στα μεγέθη του τέταρτου τριμήνου, περιλαμβάνονται ενδιαφέρουσες ενδείξεις και για την ελληνική αγορά.

σ.σ.: σταθερός οδηγός μας η μετοχή του Τιτάνα (από το καλοκαίρι του 1987), ακριβώς επειδή η εταιρεία έχει ιστορία (ίδρυση 1902), χρηματιστηριακή παράδοση (εισαγωγή στο ΧΑΑ το 1912) και επιζεί από καταστροφές και πολέμους σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v