Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Φεβ 9 2015

FT25: Στις 227 μονάδες «παίζεται» η τάση

Με αρνητική απόκλιση/discount το Συμβόλαιο του FT25, σε κρίσιμα όρια οι στηρίξεις του δείκτη με τις 227 μονάδες να παραμένουν σημαντικότατο σημείο αναφοράς.

Από τεχνική άποψη, για όσο διάστημα ο δείκτης διατηρείται υψηλότερα των 227 μον. , θα παραμένουν βάσιμες οι ελπίδες ότι λαμβάνει χώρα σχηματισμός αναστροφής της πτωτικής πορείας του . Ενδεχόμενη παραβίασή των , θ' αποτελέσει αρνητικότατη εξέλιξη, καθώς τα πρόσφατα χαμηλά των 209 μον. είναι αμφίβολο αν θ' αντέξουν... Σε αυτήν, την απευκταία περίπτωση, ο δείκτης ενδέχεται να ξαναδοκιμάσει τα ιστορικά χαμηλά του...

Η πρόσφατη ανοδική αντίδραση τερμάτισε (;) στις 264 μον., σε απόσταση μόλις μίας μονάδας από το επίπεδο διόρθωσης 23,6% του συνολικού πτωτικού κύματος ΒΓ , υπενθυμίζοντας με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο στους ενθουσιώδεις αγοραστές, ότι η τάση παραμένει πτωτική.

Οπως σημειώνεται...γλαφυρά από τον Βασίλη Μαρκάκη η πορεία του δείκτη θα εξακολουθήσει -όπως όλο το τελευταίο διάστημα- ν' ακολουθεί απαρέγκλιτα εκείνης των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές μας. Θα ήταν εξαιρετικά παρακινδυνευμένο να προδικάσουμε το αποτέλεσμα, ωστόσο εκτιμούμε ότι όποιο και αν είναι, θα μεσολαβήσει μεγάλο χρονικό διάστημα, κατά την διάρκεια του οποίου τα συναισθήματα θα εναλλάσσονται , σαν ..τα πουκάμισα του Βαρουφάκη. Τα candlesticks στα γραφήματα θα θυμίζουν γιο-γιο . Οι traders, στο τέλος κάθε συνεδρίασης, θα αισθάνονται όπως οι καουμπόηδες μετά από ροντέο. Οι χρηματιστηριακές , με κάθε πινακίδιο θα προσφέρουν δωρεάν, μια χούφτα δραμαμίνες . Τα όποια κέρδη θα καταλήξουν στις τσέπες των νευρολόγων..

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v