Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 10 2015

Τι δείχνει η εικόνα του FT 25

Στις ευρω...ανάσες, μετά την παραίτηση Βαρουφάκη αναφερόμασταν στις 6 Ιουλίου.

Σήμερα οι ευρω αγορές συνεχίζουν ανοδικά με τον DAX να ενισχύεται στις 11.188 μονάδες (1,85%), τον CAC 40 στις 4.874 (2,45%) και το ευρώ έναντι του δολαρίου. Προφανώς η Κίνα αλλά και οι εξελίξεις στο "ελληνικό πρόβλημα" συμβάλλουν στην για δεύτερη συνεδρίαση ανοδική αντίδραση των αγορών.

Το ΧΑ παραμένει κλειστό για 10 η συνεχόμενη ημέρα, με τους κινδύνους περιθωριοποίησης του - εάν δεν επαναλειτουργήσει σε εύλογο χρόνο- να πληθαίνουν. Η πρόσφατη προειδοποίηση του MSCI είναι ενδεικτική...

Έχοντας λοιπόν την...πολυτέλεια χρόνου ας δούμε την τεχνική εικόνα του ft25, όπως διαμορφώνεται αλλά και με βάση τη fibonacci "μέτρηση" τα πιθανά περιθώρια διακύμανσης.

Σύμφωνα με τον φίλο Αντώνη (από την ομάδα ανάλυσης The Trader s Diary) στο πρώτο διάγραμμα αποτυπώνονται τα όρια των 270-290 μονάδων...

Στο δεύτερο διάγραμμα συνεξετάζεται (*) το σενάριο υπέρβασης των 270-290 προς την περιοχή των 336,38 μονάδων και σε...επόμενη φάση με καταληκτική των 341,34 μονάδων.


(*)... πάντα με την προϋπόθεση, πως υπογράφεται η συμφωνία και από Δευτέρα σταδιακά επανέρχεται στοιχειωδώς η κανονικότητα και στον χρηματοπιστωτικό τομέα.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v