Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 6 2016

Μικρά μικρά για τη συνεδρίαση

ΑΡΑΙΓ: Πάει για τρίτη συνεχόμενη συνεδρίαση πάνω από τα 6 ευρώ. Τα 5,99 ευρώ της Δευτέρας «τοπικό ελάχιστο» και σημείο αναφοράς για το... δρομολόγιο 6-7,5 ευρώ, με επιστροφή που συνηθίζεται από τον Ιούνιο.

ΜΟΗ: Σύσταση αγοράς και τιμή-στόχο τα 12,5 ευρώ δίνει η Goldman Sachs. Σημειώνει πως το διυλιστήριο του ομίλου είναι από τα πλέον σύγχρονα της περιοχής, με ισχυρές επιδόσεις.

ΔΕΗ: Τη... θέλουν σε αποτίμηση «αστεία». Στα 635 εκατ. ευρώ, όταν μόνο το πρόγραμμα Πτολεμαΐδα V προϋπολογίζεται στο σχεδόν 1,4 δισ. ευρώ.

Kleemann: Συνεχίζεται η προσφορά στα 2,02 ευρώ. Χθες δόθηκαν άλλες 41.165 μετοχές, πλην όμως το ποσοστό της οικογένειας απέχει περίπου 13% από το κρίσιμο όριο του 90%+ μετοχή. Μάλλον θα πρέπει να ανεβάσει την τιμή για να συμφωνήσουν οι θεσμικοί.

ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Θεαματικό «γύρισμα» της εισηγμένης, βάσει των αποτελεσμάτων 6μήνου. Αύξηση κύκλου εργασιών, επιστροφή στα κέρδη, με εισροές, διαθέσιμα και υποχρεώσεις (λίγο τσιμπημένες στα 11,7 από 7 εκατ. ευρώ) αλλά και αυξημένα αποθέματα, απαιτήσεις. Και με αύξηση του εργατικού δυναμικού σε 213 από 186 εργαζόμενους.

ΜΥΤΙΛ: Στα 4,40 ευρώ με εβδομαδιαία απόδοση 12,53%.

ΦΡΛΚ: Δεν βοηθήθηκε (χρηματιστηριακά) από το ομολογιακό της Housemarket. Απώλειες 3,92% σε διάστημα εβδομάδος.

6άδα: Σε αντίθεση με χθες, σήμερα έχουν ξεκινήσει ανοδικά οι 3 από τις 6. ΟΤΕ, ΟΠΑΠ και ΜΟΗ. Με απώλειες Τιτάν, FF Group, Jumbo.

Coca Cola: Μία κατηγορία μόνη της, λόγω αυξημένου «βάρους». Εως τα 20,33 ευρώ οι πωλήσεις. Δεν βοήθησε χθες -σήμερα...;

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v