Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 10 2018

Τι... τρέχει στη Flexopack;

Δεν περνούν απαρατήρητα από τους προσεκτικούς της αγοράς τα σημαντικά -σε αριθμό μετοχών- «γυρίσματα», συναλλαγές (ή τι άλλο) τις τελευταίες τρεις συνεδριάσεις στη μετοχή της Flexopack.

Συγκεκριμένα την Παρασκευή, 20.000 μετοχές στα 6,10 ευρώ, χθες άλλες 50.500 επίσης στα 6,10 και σήμερα μέχρι πριν λίγο άλλες 75.611 μετοχές στην ίδια τιμή.

Από τις υγιέστερες εταιρείες στον κλάδο της η Flexοpack, με διοίκηση που στη διάρκεια της κρίσης όχι μόνο δεν έκανε πίσω αλλά αντιθέτως μεγέθυνε την εισηγμένη/εντείνοντας τον εξαγωγικό προσανατολισμό της, με περιορισμένο, όμως, free float και ισχνή συναλλακτική δραστηριότητα μένει εκτός επενδυτικών... ραντάρ. Παρά τα καλά μεγέθη και τις προοπτικές της.

Η πλευρά των βασικών μετόχων ελέγχει άμεσα σχεδόν το 62,3% (Σταμάτης-Γεώργιος και Νικόλαος Γκινοσάτης) και ένα 10,3% από τις Competrol Establishment και Collins Stewart (από περίπου ήμισυ το κάθε fund). Θυμίζω η Competrol, συμφερόντων του Olayan Group, είχε αυξήσει για τελευταία φορά τη συμμετοχή της σε 5,12% (από 4,91%) στις 13 Φεβρουαρίου 2009.

Στα 71,49 εκατ. η αποτίμηση της εταιρείας, με απόδοση 14,02% από την αρχή έτους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v