Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Οκτ 11 2019

MLS: Απώλειες 47,73% στην εβδομάδα

Στο limit down η μετοχή της εταιρείας, παρά τις απαντήσεις που έδωσε τελευταία ο βασικός μέτοχος Γιάννης Καματάκης, ο οποίος είναι και ο ένας εκ των τριών Κ, της επενδυτικής ομάδος της 3K Investements.

Στα σχετικά άρθρα του Στέφανου Κοτζαμάνη επιχειρείται να δοθούν απαντήσεις (από τον επιχειρηματία) με την διοίκηση να ισχυρίζεται (στις 8 του μηνός) πως δεν συντρέχουν σημαντικοί λόγοι που να δικαιολογούν την πτώση της μετοχής. Σύμφωνοι, εάν δεχθούμε τις εξηγήσεις/απαντήσεις του κ. Καματάκη. Ωστόσο ένα μείον σχεδόν 50% σε διάστημα εβδομάδος δεν το λες και πτώση αλλά κατάρρευση της μετοχής, χωρίς οι μέχρι τώρα απαντήσεις να πείθουν την αγορά.

Από την άλλη, σύμφωνα, με πηγές της εταιρείας θέμα ρευστότητας δεν υφίσταται πλην, όμως, η εταιρεία αναζητεί πηγές χρηματοδότησης (μέσω του πακέτου Γιουνκέρ, με χαμηλό επιτόκιο της τάξεως του 1,5%) ενώ παράλληλα δεν θα ήταν αρνητική στο όποιο ενδεχόμενο στρατηγικής συνεργασίας με πιθανή διάθεση ενός ποσοστού 20% του μετοχικού κεφαλαίου.

Αυτό, που μας διαβεβαιώθηκε ήταν πως η MLS δεν προτίθεται να πάει σε ΑΜΚ. Οσον αφορά στο κουπόνι του ομολόγου πληρώθηκε/καλύφθηκε εξ' ολοκλήρου νωρίτερα, σήμερα.

Για ότι νεότερο -και κυρίως ελεγμένο από όσον το δυνατόν περισσότερες πλευρές- από τις στήλες του Euro2Day.gr.

Aυτά, προσώρας...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v