Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 21 2020

Το έψαξες;

Εν τη ενώσει η ισχύς, στηρίζοντας την Ελληνική παραγωγή. Σε καιρούς (και) οικονομικά χαλεπούς, κάθε πρωτοβουλία που συμβάλλει στην (υπο)στήριξη της εγχώριας παραγωγής συνακόλουθα θέσεων εργασίας, δημοσίων εσόδων κ.λπ. χρήζει προβολής.

Σε αυτό το πλαίσιο, είναι η πρώτη φορά που 19 εταιρείες-μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ έχουν από την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου μέχρι και την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου κοινή 15νθήμερη προβολή σε 185 επιλεγμένα καταστήματα My market πανελλαδικά, διαθέτοντας κωδικούς των προϊόντων τους σε ειδική προσφορά, αλλά κυρίως επικοινωνώντας τις αξίες της συνέργειας μεταξύ τους.

Στην ενέργεια συμμετέχουν οι εταιρείες: Agrino, ΕΨΑ, Λουξ, ΧΗΤΟΣ - ΖΑΓΟΡΙ, Καλαμάτα Παπαδημητρίου, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, Brava, Ευβοϊκή Ζύμη, SKAG, Κύκνος, Βιολάντα, Αυγά Βλαχάκη, Χρυσά Αυγά, Draculi Coffee, ΧΙΩΝ, Κτήμα Σκούρα, Γεωδή, ΜΕΒΓΑΛ.

Η πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ αποτελείται από μία κοινότητα εξωστρεφών, παραγωγικών-μεταποιητικών επιχειρήσεων, ελληνικής ιδιοκτησίας και αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v