Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Νοε 28 2020

Με το... καλημέρα

Μεστή εξελίξεων η προσεχής εβδομάδα, με τους επαγγελματίες της αγοράς να εκτιμούν πως στις πρώτες 4 συνεδριάσεις του Δεκεμβρίου θα αποσαφηνισθεί η τάση. Κατ' αρχήν βραχυπρόθεσμα- μέχρι τα μέσα του μηνός- και σε δεύτερο χρόνο σε ορίζοντα αρχής 2021.

Πιθανότατα, μες την εβδομάδα θα μας "αποκαλυφθεί" η εικόνα της θεαματικής ανοδικής διόρθωσης (του Νοεμβρίου) του καλύτερου μήνα όλων των εποχών, σύμφωνα με τη "μέτρηση" του Μάνου Χατζηδάκη (επικ. ανάλυσης ΒΕΤΑ χρηματιστηριακής).

Στη συνεδρίαση της Δευτέρας αναμένονται αυξημένες συναλλαγές- κυρίως λόγων αλλαγών στους δείκτες MSCI- με την προσοχή στη μετοχή της Motor Oil (εξέρχεται του MSCI GR Standard).

Ωστόσο, με το... καλημέρα, ξεκινά ο Δεκέμβριος με την ΔΕΗ στο επίκεντρο και δευτερευόντως ΤΙΤΑΝ, ΑΔΜΗΕ, ενώ την Παρασκευή θα ανακοινωθεί το ΑΕΠ τρίτου τριμήνου (12.00') και το απόγευμα το rating από τον οίκο αξιολόγησης Scope.

Ειδικότερα όμως, την Τρίτη ανακοινώνει οικονομικά αποτελέσματα η ΔΕΗ, ενώ την Τετάρτη είναι η προγραμματισμένη επενδυτική ημερίδα με θέμα την παρουσίαση του επικαιροποιημένου επιχειρηματικού προγράμματος της Επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v