Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 27 2021

By the book...

Στις 870 μονάδες (για την ακρίβεια, στις 869,90 μονάδες) διαμορφώθηκε (τη Δευτέρα) ο Γενικός Δείκτης.

Ούτε με... μοιρογνωμόνιο, σαν να λέμε, καθώς η μέτρηση του Ηλία Ζαχαράκη έδειχνε τις 870 μετά τη διόρθωση/επιβεβαίωση των 830 (834, για την ακρίβεια, σύμφωνα με την προηγούμενη ανάρτησή μας) και αφού είχε προηγηθεί η, επίσης, με... μοιρογνωμόνιο μέτρηση (διόρθωσης) του Δημήτρη Τσάντου.

Με συναλλαγές 37 εκατ. η νέα αντίδραση, κατά 0,63% για τον ΓΔ, ε, και; όπως εδώ και μήνες δίνουμε προτεραιότητα κυρίως σε μετοχές και ελάχιστα σε δείκτες, έτσι και ο τζίρος σε μία «ρηχή» αγορά (συνεπώς εύκολα διαμορφούμενη βάσει των προγραμμάτων εντολών αγοράς/πώλησης) έρχεται σε δεύτερη μοίρα.

Ο λόγος; Το 26,51% στα 4,20 ευρώ της Καραμολέγκος (άντε, με το καλό και στη Δ.Π,), το νέο «αστρονομικό» της EpsiloNet στα 11,85 (αποτιμάται 158,8 εκατ., wow!), το νέο υψηλό της ΓΕΒΚΑ, η μόχλευση σε SPACE, Entersoft, Performance κ.λπ, κ.λπ.

Επειδή το ταμείο μετράει. Για όσους μεμψιμοιρούσαν για τον Ευάγγελο (στα 14,63 ευρώ), ή είχαν κουραστεί με τη Lamda (8,20), ή δεν πίστευαν πως θα το γυρίσει η ομάδα του Σωκράτη (στο 1,816 η Intracom), ή είχαν ψευδαισθήσεις πως η οικογένεια Πολύχρονου θα συζητούσε για λιγότερα από 20-25 (και να δούμε) εκατ. ευρώ.

Για τα Πλαστικά Θράκης δε, τι να πεις...

Τεχνικά, η επιβεβαίωση των 869 ως σημείου αναφοράς (make or break; θα δείξει) ενισχύει το ενδεχόμενο συνέχισης προς τις 885 (όπου και ένα πρώτο stop για short θέσεις).

By the book, λοιπόν, που λένε και οι γέροντες κάτω από τα βαθύσκιωτα πλατάνια του Γριμπόβου, στη Ναύπακτο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v