Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Απρ 19 2022

Τιτάν: ΕΚΗ μήνες μπροστά

Στο τραπέζι το ενδεχόμενο εισαγωγής της θυγατρικής του ομίλου TITAN Cement International στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Ενα ενδεχόμενο που εξετάζεται καιρό τώρα, στο πλαίσιο της βέλτιστης αξιοποίησης του ισχυρότερου περιουσιακού στοιχείου που διαθέτει η δεύτερη παλαιότερη εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών (από το 1912), μετά την Εθνική. Και που, υπό προϋποθέσεις, θα μπορούσε να υλοποιηθεί, με χρηματιστές να εκτιμούν πως -πλέον- οι συνθήκες έχουν ωριμάσει.

Απευθυνθήκαμε σε παράγοντα της ΤΙΤΑΝ, ο οποίος δεν μας επιβεβαίωσε αλλά και δεν μας διέψευσε το σχετικό ενδεχόμενο. Ωστόσο η συζήτησή μας (με ανθρώπους της εισηγμένης) για το συγκεκριμένο είναι αρκετά παλαιά, πηγαίνει μήνες πίσω και συγκεκριμένα τον Αύγουστο του 2021.

ΤΙΤΑΝ: Μία deep value περίπτωση, σημειώναμε στον ΕΚΗ της 4ης Αυγούστου, κάνοντας εκτενή αναφορά στο ενδεχόμενο ενός ΙΡΟ της ΤΙΤΑΝ US, και μάλιστα με αναλυτική παρουσίαση στοιχείων/δεδομένων που αφορούσαν στο εύλογο της αποτίμησης. Με παράγοντα τον οποίο εμπιστεύομαι χρόνια, όπως σημείωνα τότε στην ανάρτηση της στήλης, η συζήτηση για το θέμα της θυγατρικής.

Με τον ΕΚΗ μήνες μπροστά...

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v