Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μιχαήλ Γελαντάλις

Στη θέση του Εκηβόλου
ο Μιχαήλ Γελαντάλις

Αποποίηση ευθυνών
Ιουλ 29 2022

Mytilineos: Καιρός ήταν!

Δεν απέκλεισε την εισαγωγή της Mytilineos σε ξένο μεγάλο χρηματιστήριο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.

Και πώς να μην, όταν μετά από πολυετή διαδρομή και την εισηγμένη (αρχικά) στην... Παράλληλη Αγορά επιχείρηση, η Mytilineos είναι σήμερα ένας από τους παίκτες με διεθνές αποτύπωμα, όπως ο ίδιος ο επιχειρηματίας σημειώνει χαρακτηριστικά, «... έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη των μετόχων μας και των shareholders σε όλο τον κόσμο που δραστηριοποιείται...».

Οσοι παλαιότεροι παρακολουθούν -εκ του σύνεγγυς- τη διαδρομή του βασικού μετόχου, της εταιρείας, ουδεμία έκπληξη θα πρέπει να έδειξαν στο άκουσμα αυτής της προοπτικής.

Τουναντίον, και πολύ άργησε...

Ρηξικέλευθες οι με φειδώ παρεμβάσεις του -προσωπικά μου έχει μείνει η περίφημη για τους... νυχτωμένους επιχειρηματίες, τον δανεισμό, τον κίνδυνο των NPLs, ΧΑΜαιλέων 5 Σεπτεμβρίου 2014 (!)- χαρακτήρισαν, θα έλεγα, αυτή τη διαδρομή.

Παρεμβάσεις που ανέκαθεν διακρίνονταν για το κοινωνικό τους αποτύπωμα, στοιχείο που για πολλούς έκανε τη διαφορά.

Για την προοπτική/ενδεχόμενο εισαγωγής σε ξένο μεγάλο χρηματιστήριο της Mytilineos βεβαιώθηκα πως ήρθε η ώρα με τη σθεναρή θέση του επιχειρηματία όσον αφορούσε στην ένταξή της στον MSCI Greece Standard.

«Ονειρο ζωής» την είχε χαρακτηρίσει...

(*) Ευτυχής που η επιστροφή της στήλης σε κανονική ροή -από Δευτέρα 1η Αυγούστου- συμβαίνει σε αυτή τη συγκυρία.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v